Indesit IWSNE 61253 C

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.


Pret ro ieftineMasina de spalat rufe Indesit IWSNE 61253 C constituie cea mai buna optiune pentru spalarea rufelor rapid, comod si cu un consum minim de energie electrica. Catalogata drept una dintre cele mai performante masini de spalat din gama sa impresioneaza printr-o clasa energetica superioara (A+++), viteza de spalare sporita (ajunge pana la 1200 de rotatii pe minut), multiple programe de spalare, setarea temperaturii, afisaj de tip LCD si o capacitate de incarcare de pana la 6 kilograme de rufe. In plus, dimensiunile sale (85 x 59.5 x 42) ii permit o incadrare perfecta in spatii de marimi diferite.

 

Indesit IWSNE 61253 C

Indesit IWSNE 61253 C

 

Pret

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

back to menu ↑

Impresii

Conceputa ca un model revolutionar pentru gama aceasta de produse, masina de spalat rufe Indesit IWSNE 61253 C ofera fiabilitate si rapiditate sporite in spalarea tuturor tipurilor de imbracaminte. Consumul redus de energie o face un accesoriu esential in casa oricui doreste sa aiba facturi cat mai mici la curentul electric (este incadrata in clasa energetica A+++). Indesit IWSNE 61253 C are 16 programe de spalare automata, un program ultra-rapid de spalare denumit Sport, diverse programe speciale pentru rufe (cum are fi cele pentru lana sau materiale din denim), dar si functii speciale, asa cum este optiunea « Eco Time », care permite spalarea unei cantitati mai mici de rufe, intr-un timp mai scurt si cu o economisire uriasa a energiei electrice.

Pret ro ieftine

O alta functie deosebita a masinii de spalat rufe Indesit IWSNE 61253 C consta in optiunea de Temporizare care ii permite masinii sa declanseze, in functie de ora setata, un ciclu de spalare automat. Chiar daca are dimensiuni reduse, fiind una dintre cele mai slim masini de spalat, modelul IWSNE 61253 C de la Indesit ofera posibilitatea incarcarii unei cantitati de 6 kilograme de rufe, fapt care o claseaza printre cele mai atractive modele de pe piata. Afisajul digital, de tip LCD, setarea temperaturii si functia Sistem Overflow completeaza caracteristicile acestei masini de spalat, care are o greutate totala de numai 61 de kilograme, fiind ideala pentru folosit in apartamentele de la bloc.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masini de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare Frontala
Slim Da
Tip afisaj LCD
Viteza de centrifugare (rpm) 1200
Capacitate de incarcare (kg) 6
Clasa de eficienta energetica A+++

PROGRAME

Numar programe 16
Program extra-clatire Da
Program Jeans Da
Program lana Da
Program usor de calcat Da
Program Sport Da
Altele Setarea temperaturii

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale Eco Time
Selector centrifugare Da
Informatii display Temperatura Timp ramas
Programare intarziata Da
Altele Sistem Overflow

DETALII TEHNICE

Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 59.5 x 42
Deschidere hublou (grade) 150
Volum tambur 40 l
Material cuva Poliplex
Material tambur Inox
Culoare Alb
Greutate (Kg) 60.8
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.

back to menu ↑

Review

9.8 Total Score
Masina de spalat rufe SLIM Indesit IWSNE 61253 C, 6 kg, 1200 RPM, Clasa A+++, Alb

Masina de spalat rufe Indesit IWSNE 61253 C intruneste toate caracteristicile necesare pentru a fi desemnata masina de spalat a oricarei familii : are un pret imbatabil, multiple functii care ii asigura consum redus de energie, precum si dimensiunile ideale pentru orice locuinta. Cu toate aceste avantaje oricine o poate folosi!

Pret
10
Performanta
9.5
User Rating: 4.18 (6 votes)
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply