Whirlpool TDLR 70210 Masina de Spalat

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acesta masina


Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 70210 incanta prin folosirea unei tehnologii inovative de incarcare a rufelor din plan vertical, prin numeroasele sale functii unice (Drum Up, Soft Opening sau 6th Sense), precum si prin perfecta integrare a unei capacitati sporite de incarcare a rufelor (pana la 7 kilograme) cu o clasa de eficienta energetica superiora (A+++), rezultatul fiind unul spectaculos: rufele sunt spalate intr-o perioada redusa de timp, folosindu-se minimul de resurse, cu maximul de rezultate!

Pret ro ieftine

 

Whirlpool TDLR 70210

Whirlpool TDLR 70210

Pret

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acesta masina

back to menu ↑

Impresii

 

Fiind un tip diferit de masina de spalat (incarcarea rufelor se face nu frontal, ci in plan vertical), masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR le ofera utilizatorilor aceleasi efecte de curatare, folosind tehnici diferite de spalare. Deschiderea hubloului se efectueaza foarte silentios datorita tehnologiei “Soft Opening”, in timp ce functia “Drum Up” permite asezarea tamburului intr-o pozitie accesibila, astfel incat rufele sa fie scoase extreme de usor. Whirlpool TDLR 70210 are un afisaj extrem de “high-tech”,  cu un display LED foarte complex, dar in acelasi timp usor de utilizat. Capacitatea sa de incarcare a aproape 7 kilograme de rufe garanteaza un volum mai mare de spalare intr-un timp mai scurt si cu maximul de rezultate. Viteza de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, insa nivelul zgomotului este unul redus, de doar 59 de decibeli la spalare si 76 de decibeli la centrifugare, ceea ce face ca acest model Whirlpool sa fie unul cat se poate de silentios.

 

Pret ro ieftine

Exista un numar de 12 programe de spalare disponibile pentru masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 70210, fiecare dintre acestea dovedindu-se perfect pentru diferitele tipuri de materiale din care sunt confectionate rufele ce sunt spalate, gratie functiei 6th Sense, care permite pastrarea culorilor nealterate, indiferent de temperatura la care se spala. Whirlpool TDLR 70210 are o greutate de 62 de kilograme, ofera protectie speciala impotriva folosirii involuntare de catre copii si are numeroase facilitati care ii permit sa se claseze pe o pozitie superioara in categoria sa de produse. Fara indoiala, asemenea oricaror produse oferite de brandul Whirlpool si aceasta masina de spalat se bucura de folosirea celor mai bune elemnte component.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru acesta masina

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masini de spalat cu incarcare verticala
Tip incarcare Verticala
Tip afisaj LED
Viteza de centrifugare (rpm) 1200
Capacitate de incarcare (kg) 7
Clasa de eficienta energetica A+++

PROGRAME

Program rapid (min) Da
Numar programe 12
Program prespalare Da
Programe: Antibacterial 95
Program bumbac Da
Program Jeans Da
Program lana Da
Program sintetice Da
Program colorate Da
Program consum redus energie Da
Program clatire intensiva Da
Program delicate Da
Program Mix Da
Program spalare manuala Da
Program Sport Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Sistem siguranta impotriva copiilor Da
Informatii display Da
Programare intarziata Da

DETALII TEHNICE

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 76
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 59
Dimensiuni (IxLxA cm): 90 x 40 x 60
Sisteme si tehnologii Tehnologie Al 6lea Simt Soft Opening Drum up
Culoare Alb
Greutate (Kg) 62
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.

back to menu ↑

Review

8.8 Total Score
Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 70210, 6th Sense, 7 kg, 1200 rpm,40 cm, Clasa A+++

Datorita numeroaselor sale benficii masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR 70210 constituie una dintre cele mai bune optiuni de spalare, oferind o calitate deosebita a spalarii, folosind doar un minim de resurse!

Pret
8.5
Performanta
9
User Rating: 3.86 (4 votes)
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply