Indesit Innex XWA 71051 W EU

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.


Pret ro ieftine

Masina de spalat rufe Indesit Innex XWA 71051 W a fost conceputa pentru a usura la maxim spalarea, transformand acest proces indelungat intr-o adevarata placere pentru orice utilizator. Avand niste dimensiuni mai mult decat acceptabile pentru o masina din categoria sa (85 x 59.5 x 54), o viteza de centrifugare de 1000 de rotatii pe minut si o capacitate de incarcare de 7 kilograme, acest dispozitiv de spalat este unul dintre cele mai inteligente de pe piata. Multumita unor functii de spalare precum Fast Forward sau Water Balance +, consumul de apa si energie electrica sunt reduse la minim, pastrandu-se aceeasi calitate a curatarii.

 Indesit Innex XWA 71051 W EU

Indesit Innex XWA 71051 W EU

 

Pret

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

back to menu ↑

Impresii

Scopul clar al masinii de spalat rufe Indesit Innex XWA 71051 W este de a oferi posibilitatea de a spala oricarei persoane, tot ceea ce aceasta ar avea de facut fiind simpla apasare a butonului de pornire. Programele de spalare ale acestui model de la Indesit alterneaza intre cele ultra-rapide (de 9 minute) si cele mai lungi (de maxim 1 ora), fiecare dintre cele 16 programe de spalare fiind monitorizate de tehnologia integrata in acest produs electrocasnic. Capacitatea de incarcare este de 7 kilograme de rufe, iar viteza de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut; cu toate acestea, nivelul de zgomot este unul destul de redus (59 de decibeli in afara utilizarii centrifugii si 77 de decibeli atunci cand aceasta intra in actiune). Indesit Innex XWA 71051 W este un model durabil si compact care are un consum anual de apa de numai 10623 litri.

Functiile speciale ale modelului Indesit Innex XWA 71051 W ii asigura acestuia o fiabilitate sporita, astfel incat, atunci cand intra in functiune programele de spalare, optiunea Water Balance + reduce la maxim cantitatea de apa pentru ca aceasta sa nu fie folosita in mod excesiv. De asemenea, functia Fast Forward ii ofera oricarui utilizator al masinii de spalat rufe Indesit Innex XWA 71051 W posibilitatea de a trece peste anumite etape ale spalarii atunci cand este grabit si doreste sa se asigure ca programul de spalare a fost incheiat. Ca orice alte produse ale brandului Indesit si acest dispozitiv electrocasnic are garantata o durata de viata indelungata, ceea ce transforma aceasta masina de spalat intr-un obiect « must-have » al oricarei familii.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masina de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare Frontal
Tip afisaj LED
Viteza de centrifugare (rpm) 1000
Capacitate de incarcare (kg) 7
Clasa de eficienta energetica A+
Clasa de eficienta la centrifugare C
Consum in program standard (kwh) 1.13

PROGRAME

Program rapid (min) Da
Numar programe 16
Program prespalare Da
Programe Innex
Program lenjerie Da
Program bumbac Da
Program lana Da
Program sintetice Da
Program usor de calcat Da
Program colorate Da
Program consum redus energie Da
Program matase/perdele Da
Program delicate Da
Program Sport Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale Fast Forward

DETALII TEHNICE

Consum mediu anual de apa (l) 10623
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 77
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 59
Dimensiuni (IxLxA cm) 85 x 59.5 x 54
Volum tambur 52 l
Culoare Alb
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9.3 Total Score
Masina de spalat rufe Indesit Innex XWA 71051 W EU, 7 Kg, 1000 RPM, Display LED, Clasa A+

Datorita multiplelor sale functii care ii asigura o functionalitate eficienta si o calitate deosebita a spalarii, masina de spalat rufe Indesit Innex XWA 71051 W este una dintre cele mai bune optiuni din categoria sa de produse, care merita incercate.

Pret
9.5
Performanta
9
User Rating: 4.32 (8 votes)
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply