Hotpoint WMSD723B

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.


Pret ro ieftine

Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B beneficiaza de o gama extinsa de caracteristici si optiuni, care ii ofera utilizatorului posibilitatea de a avea parte de o spalarea rufelor intr-o perioada foarte scurta de timp, cu un grad ridicat al performantei la spalare si cu mari economii de apa, curent electric si detergenti. Avand o greutate de 64,5 kilograme si dimensiuni foarte reduse (85 x 59.5 x 43.5) acest produs electrocasnic ruleaza 12 programe de spalare, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ si avand clasa A la programele de spalare. Fiecare program este bine implentat, in plus acestea beneficiind de avantajele oferite de catre optiunile anti-pete, de economisire a resurselor de apa si energie electrica si de sistemul overflow.

Hotpoint WMSD723B

Hotpoint WMSD723B

 

Pret

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

back to menu ↑

Impresii

Precum orice produs din gama brandului Hotpoint si masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B are functii de optimizare a resurselor de curent electric, apa si detergenti, iar cele 12 programe de spalare acopera un spectru larg de tipuri de tesaturi si materiale, astfel incat nivelul de spalare este unul foarte ridicat in ceea ce priveste calitatea spalarii. Optiunile de economisire a resurselor sunt reglementate de catre functia EcoTech, in timp ce functia de indepartare si prevenire a aparitiei petelor face ca rufele spalate cu modelul Hotpoint WMSD723B sa fie curate pana la prefectiune. Functia Super Wash face ca rufele sa fie spalate intr-un timp extrem de rapid, cu minimul de reurse, iar calitatea spalarii este incredibila.

Pret ro ieftine

Catalogata in clasa A+++ de eficienta energetica si clasa A de eficienta a spalarii, masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B are un consum anual 10667 litri de apa, ceea ce o face una dintre cele mai economice modele din categoria sa. Viteza de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, iar prezenta functiei Super Silent face ca acest model Hotpoint sa emita un nivel foarte scazut de decibeli (58 atunci cand ruleaza fara centrifugare si 74 atunci cand intra in functiune centrifuga). Capacitatea de incarcare a cuvei cu rufe este de 7 kilograme, iar sistemul special anti-vibratii al modelului Hotpoint WMSD723B trasforma acest obiect electrocasnic intr-o optiune de real ajutor pentru familii care pun mare pret pe liniste.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masini de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare Frontala
Slim Da
Tip afisaj LCD
Viteza de centrifugare (rpm) 1200
Capacitate de incarcare (kg) 7
Clasa de eficienta energetica A+++
Clasa de eficienta la spalare A

PROGRAME

Numar programe 12
Program extra-clatire Da
Programe Lenjerie pat si prosoape Indepartare pete Super Wash
Program bumbac Da
Program lana Da
Program usor de calcat Da
Altele Antialergic Woolmark Platinum Care

FUNCTII SI SIGURANTA

Selector centrifugare Da
Sistem siguranta impotriva copiilor Da
Programare intarziata Da
Altele Super Silent Pauza Pornire/Oprire Ecotech Sistem Overflow

DETALII TEHNICE

Consum mediu anual de apa (l) 10667
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 74
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 58
Dimensiuni (IxLxA cm): 85 x 59.5 x 43.5
Volum tambur 48 l
Material cuva Poliplex
Material tambur Inox
Culoare Alb
Greutate (Kg) 64.5
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9.3 Total Score
Masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+++, Display LED, Alb

Reprezentand un adevarat atelier de curatare si spalare a hainelor, cu multiple optiuni de imbunatatire a calitatii igienizarii acestora, masina de spalat rufe Slim Hotpoint WMSD723B este un ajutor de mare folos in orice gospodarie.

Pret
9
Performanta
9.5
User Rating: 4.26 (7 votes)
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply