Beko WTV6532BO

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.


Pret ro ieftineMasina de spalat rufe Slim Beko WTV6532BO este tot ceea ce-si poate dori o gospodina pentru familia ei. Dotata cu multiple functii si programe care ii asigura o fiabilitate sporita in folosire, acest produs electrocasnic reuseste sa ii ofere utilizatorului o mare libertate de miscare, atunci cand este rulat un program de spalare. Clasificata in clasa de eficienta energetica A+++ (are un consum de 0,72 Khw per ciclul de spalare) aceasta masina de spalat abunda in facilitati care transforma procesul de spalare intr-o adevarata placere (are programe speciale pentru rufele negre, colorate, sport sau delicate, indeparteaza orice tip de par care s-a depus pe haine, in special cel al animalelor de companie, are un display LCD care ofera posibilitatea urmaririi programelor de lucru si multe alte beneficii).

Beko WTV6532BO

Beko WTV6532BO

 

Pret

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

back to menu ↑

Impresii

Pentru persoanele care sunt interesate de un produs electrocasnic fiabil si care ofera un grad ridicat de economisire a apei, energiei electrice si detergentilor, masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532BO este cea mai buna optiune. Are dimensiunile perfecte (84 x 60 x 45) care o incadreaza in clasa Slim, fiind usor de folosit si silentioasa in functionare (emite doar 58 de decibeli la o spalare cu un program normal si 75 de decibeli atunci cand este utilizata centrifuga). Modelul Slim Beko WTV6532BO are o viteza de centrifugare de 1000 de rotatii pe minut, clasa de eficienta energetica in timpul centrifugarii fiind C. Este binecunoscutul faptul ca brandul Beko asigura o atentie marita produselor sale destinate utilizarii in gospodarie, mai ales in cele in care exista copii.

Pret ro ieftine

In acest sens, masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532BO are cateva programe gandite in mod special pentru cei mici, functia Baby Protect oferind gradul maxim de spalare si igienizare a rufelor copiilor. Tot pentru protejarea celor mici  exista si functia de blocare a tuturor butoanelor atunci cand masina functioneaza, dar si posibilitatea urmaririi timpului ramas din programul de spalare. Modelul Slim Beko WTV6532BO se bucura de un consum scazut de apa, astfel ca in timpul unui an de functionare, valoarea apei utilizata de acest produs marca Beko este de numai 8800 litri.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masina de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare Frontal
Tip afisaj LCD
Viteza de centrifugare (rpm) 1000
Capacitate de incarcare (kg) 6
Clasa de eficienta energetica A+++
Clasa de eficienta la centrifugare C
Consum in program standard (kwh) 0.72

PROGRAME

Program rapid (min) Da
Numar programe 15
Program prespalare Da
Programe Baby Protect Expres zilnic Expres super rapid Dark Care Camasi
Program bumbac Da
Program lana Da
Program sintetice Da
Program colorate Da
Program consum redus energie Da
Program Mix Da
Program spalare manuala Da
Program Sport Da
Altele Woolmark apparel care

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale Indepartarea parului de animale Urmarire programe principale Blocarea butoanelor in timpul functionarii
Selector centrifugare Da
Sistem de reglare a consumului Da
Informatii display Da

DETALII TEHNICE

Consum mediu anual de apa (l) 8800
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 75
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 58
Dimensiuni (IxLxA cm): 84 x 60 x 45
Deschidere hublou (grade) 155
Culoare Alb
Greutate (Kg) 57
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9.8 Total Score
Masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532BO, 6 KG, 1000 rpm, Clasa A+++, Alb

Orice familie (in special cele care au copii mici) s-ar bucura sa aiba in gospodarie masina de spalat rufe Slim Beko WTV6532BO, care este un adevarat ajutor, spaland rufele cu rapiditate si maximul de eficienta!

Pret
10
Performanta
9.5
User Rating: 4.18 (6 votes)
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply