Beko WTE7502B0

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.


Pret ro ieftine

Masina de spalat rufe Slim Beko WTE7502B0 este una dintre cele mai eficiente dispozitive electrocasnice de spalare a rufelor, fiind dotata cu o multitudine de optiuni si functii care transforma cele 15 programe de spalare in adevarate uzine de curatare a rufelor, carora le ofera pe langa prezervarea calitatii materialului si o imbunatatire a culorilor. Fiind un instrument de spalare din categoria slim (84 x 60 x 45), aceasta masina este incadrata in clasa A+++ in ceea ce priveste eficienta energetica, avand o incarcare maxima de 7 kilograme si o viteza de centrifugare de 1000 de rotatii pe minut. Controlul operatiunilor se realizeaza pe afisajul LCD, iar timpii de desfasurare a programului de spalare sunt afisati in timp real, astfel incat utilizatorul stie cand are loc fiecare etapa a procesului de curatare a hainelor.

Beko WTE7502B0

Beko WTE7502B0

 

Pret

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

back to menu ↑

Impresii

Chiard aca este un instrument de spalare a rufelor de dimensiuni mici, masina de spalat rufe Slim Beko WTE7502B0 este un puternic dispozitiv de curatare si igenizare a acestora, datorita une igame diversficate de functii, dintre care se remarca cele dedicate imbracamintii copiilor, protejarii culorilor inchise sau curatarii in profunzime. Tamburul acestui model Beko este realizata dintr-un material de foarte buna calitate, functia AquaWave completeaza procesul de spalare, contribuind din plin la calitatea impecabila a spalarii rufelor. Beko WTE7502B0 ofera utilizatorilor functii de eficientizare si optimizare a spalarii, precum urmarirea timpului pana la finalizarea programului de spalare, indepartarea parului animalelor de companie de pe haine, precum si ajutarea consumului de apa, astfel incat acesta este tinut in permanenta sub o atenta observatie.

Pret ro ieftine

Sistemul special anti-vibratii al masinii de spalat rufe Slim Beko WTE7502B0 are grija de buna stabilitate si balansul acesteia in timpul functionarii, contribuind in acelasi timp la mentinerea nivelului scazut al zgomotului emis de catre acest obiect electrocasnic. Viteza de centrifugare este de 1000 de rotatii pe minut, insa nivelul de zgomot in timpul folosirii centrifugii este de 75 de decibeli, iar in lipsa utilizarii acesteia, nivelul se reduce pana la 64 de decibeli. Ca orice model marca Beko aceasta masina de spalat este dotata cu o cuva speciala care asigura pastrarea in siguranta a tesaturilor rufelor ce sunt spalate. Cu certitudine Beko WTE7502B0 este un model extrem de fiabil si care ofera o spalare de calitate, indiferent de gradul de murdarie al rufelor spalate.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Masina de spalat cu incarcare frontala
Tip incarcare Frontal
Tip afisaj LED
Viteza de centrifugare (rpm) 1000
Capacitate de incarcare (kg) 7
Clasa de eficienta energetica A+++

PROGRAME

Program rapid (min) Da
Numar programe 15
Program prespalare Da
Programe Baby Protect Expres zilnic Expres super rapid Stoarcere + Evacuare Dark Care Camasi
Program bumbac Da
Program lana Da
Program sintetice Da
Program consum redus energie Da
Program delicate Da
Program Mix Da
Program Sport Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale Afisare timp spalare ramas Sistem control exces de apa Sistem electronic de control al balansului Urmarire programe principale Indepartarea parului de animale
Informatii display Da
Programare intarziata Da

DETALII TEHNICE

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 75
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 64
Dimensiuni (IxLxA cm) 84 x 60 x 45
Sisteme si tehnologii Tambur AquaWave
Culoare Alb
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

Cautari recente:

  • WTE7502B0 user manual
9.5 Total Score
Masina de spalat rufe Slim Beko WTE7502B0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb

Toate aceste caracteristici fac din masina de spalat rufe Slim Beko WTE7502B0 instrumentul perfect pentru familiile care au nevoie de un partener de nadejde, economicos si inteligent care sa le asiste in procesul complicat al obtinerii unor rufe spalate impecabil.

Pret
9.5
Performanta
9.5
User Rating: 4.26 (7 votes)
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply