Beko WKY71033PTLYB3

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.


Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 intruneste majoritatea calitatilor de care are nevoie un astfel de dispozitiv electrocasnic, avand dimensiunile care il fac usor de integrat in orice fel de spatiu (84 x 60 x 45). Incadrarea in clasa de eficienta energetica A+++ asigura o excelenta protectie a mediului inconjurator prin gradu foarte ridicat de economisire a apei si curentului electric, iar cele 15 programe care pot fi rulate pe aceasta masina de spalat sunt extrem de eficiente, atat ca timp, cat si grad de calitate a spalarii. Tehnologia Aqua Fusion, rezistenta inovativa sau capacitatea de a genera fosrte putine vibratii sunt doar cateva dintre calitatile tehnice care fac acest produs electrocasnic sa fie unul foarte valoros pentru orice familie.

Beko WKY71033PTLYB3

Beko WKY71033PTLYB3

 

Pret

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

back to menu ↑

Impresii

Este foarte important ca o masina de spalata sa fie fiabila, sa genereze costuri foarte scazute atunci candi si realizeaza programele de spalare si sa fie silentioasa. Dotata cu o rezistenta high-tech care ii asigura o durata de viata extinsa, masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 are inglobata tehnologia Aqua Fusion, care dozeaza in proportii exacte cantitatea de apa si detergent, precum si ajuta la rentabilizarea consumului de curent electric. Beko WKY71033PTLYB3 are si un sistem automat care regleaza nivelul vibratiilor prin controlul balansului masinii in timpul functionarii, care, in acelasi timp, furnizeaza informatii despre programul de spalare si timpul ramas din acesta. Este cunoscuta atentia brandului Beko pentru calitatea produselor sale, de aceea si acest obiect electrocasnic prezinta toate avantajele concepute de aceasta marca.
Viteza de centrifugare a masinii de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 ajunge pana la 1000 de rotatii pe minut, insa nivelul de zgomot emis nu este deloc deranjant, aceasta fiind un instrument electrocasnic extrem de eficient (emite 64 de decibeli, atunci cand nu este utilizata centrifuga si 75 de decibeli, atunci cand aceasta este utilizata). Acest model de la Beko are integrate functii de pastrarea a calitatii culorilor, de conservare a proprietatilor materialului in timpul spalarii, dar si de indepartare a parului provenit de la animalele de companie. Toate aceste caracteristici fac Beko WKY71033PTLYB3 o masina de spalat economica, cu o multitudine de functii si optiuni si intotdeauna de mare ajutor!

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Incarcare frontala
Tip incarcare Frontala
Tip afisaj LCD
Viteza de centrifugare (rpm) 1000
Capacitate de incarcare (kg) 7
Clasa de eficienta energetica A+++

PROGRAME

Numar programe 15
Program extra-clatire Da
Program prespalare Da
Programe Baby Protect Daily Express Expres super rapid Stoarcere + Evacuare Clatire Dark Care Camasi Spalare rapida
Program bumbac Da
Program lana Da
Program sintetice Da
Program delicate Da
Program Mix Da
Program spalare manuala Da
Program Sport Da
Altele Woolmark Silver

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale Tehnologie AquaFusion Sistem automat de reglare Sistem electronic de control al balansului Sistem control exces de apa
Selector centrifugare Da
Informatii display Timp ramas
Programare intarziata Da
Altele Indepartarea parului de animale

DETALII TEHNICE

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 75
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 64
Dimensiuni (IxLxA cm) 84 x 60 x 45
Diametru hublou (cm) 34
Deschidere hublou (grade) 170
Culoare Alb
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9.3 Total Score
Masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, Alb

Avand in vedere atributele sale infailibile, masina de spalat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3 se recomanda de la sine drept una dintre cele mai avantajoase solutii in materie de spalat rufe, pe care trebuie sa o avem in gospodaria personala.

Pret
9.5
Performanta
9
User Rating: 4.32 (8 votes)
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply