Beko WKB61032Y

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.


Pret ro ieftine

Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++, datorita utilizarii tehnologiei speciale si originale de spalare AquaFusion, care asigura o calitate impecabila a spalarii, folosind cea mai scazuta cantitate de detergent, curent electric si apa. Capacitatea de incarcare este de maxim 6 kilograme, iar viteza de centrifugare ajunge pana la 1000 de rotatii pe minut, toate aceste caracteristici ajutand cele 11 programe de spalare sa aiba ca rezultat haine spalate perfect. Intreg procesul de spalare al fiecarui program este astfel optimizat incat sa ofere cele mai buen rezultate indiferent de timpul alocat spalarii, evolutia acestuia (timpul ramas pana la incheiere, paramentrii de spalare, etc) putand fi urmarita pe afisajul LCD al acestui dispozitiv.

Beko WKB61032Y

Beko WKB61032Y

 

Pret

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

back to menu ↑

Impresii

Ca orice masina de spalat din categoria slim, Beko WKB61032Y are niste dimensiuni perfecte (84 x 60 x 41.5) care o face usor de integrat in orice configuratie de mobila sau spatiu din locuinta. Protejarea si conservarea proprietatilor rufelor spalate se realizeaza prin intermediul celor 11 programe de spalare, care beneficiaza de asistenta automata in ceea ce priveste culoarea (Dark Care) si destinatia acestora (Baby Protect). Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y are asigurata asistenta automatica si in ceea ce priveste folosirea unei anumite cantitati de apa (functia de control a consumului excesiv de apa), dar si in ceea ce priveste cantitatea de detergent si curent electric folosite in procesul de spalare (gratie tehnologiei Aqua Fusion). Facand parte din gama extinsa a produselor brandului Beko, acest produs electrocasnic beneficiaza de garantia oferita de aceasta marca, astfel incat poate fi folosita pe o perioada indelungata, la acelasi nivel de intensitate si cu aceleasi rezultate ale spalarii.

Pret ro ieftine

Cu toate ca are o viteza de centrifugare de 1000 de rotatii pe minut masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y are un nivel scazut al zgomotului emis (60 decibeli in timpul programului de spalare si 78 decibeli in timpul utilizarii centrifugii). Ca orice produs Beko, obiectivul sau este de a ajuta cat mai mult utilizatorii atunci cand spala, optimizand procesul de spalare al rufelor si contribuind la eficientizarea consumului de apa, detergent si energie electrica. Beko WKB61032Y este o masina de spalat care nu trebuie sa lipseasca din gospodaria niciunei familii care are nevoie de rufe spalate impecabil.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Incarcare frontala
Tip incarcare Frontala
Slim Da
Tip afisaj LCD
Viteza de centrifugare (rpm) 1000
Capacitate de incarcare (kg) 6

PROGRAME

Numar programe 11
Program extra-clatire Da
Program prespalare Da
Programe Baby Protect Daily Express Stoarcere + Evacuare Clatire Dark Care
Program bumbac Da
Program lana Da
Program sintetice Da
Program Mix Da
Program spalare manuala Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale Tehnologie AquaFusion Sistem automat de reglare Sistem electronic de control al balansului Sistem control exces apa
Informatii display Timp ramas
Programare intarziata Da
Altele Blocare butoane in timpul functionarii

DETALII TEHNICE

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 78
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 60
Dimensiuni (IxLxA cm) 84 x 60 x 41.5
Deschidere hublou (grade) 155
Culoare Alb
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici  instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.


back to menu ↑

Review

9.5 Total Score
Masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A++, LED, Alb

Prezentand o gama diversificata de optiuni si programe de spalare, precum si o serie de functii proprii de eficientizare a procesului de spalare, masina de spalat rufe Slim Beko WKB61032Y este asistentul perfect pentru orice familie.

Pret
9.5
Performanta
9.5
User Rating: 4.26 (7 votes)
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply