Cea mai vanduta

Arctic EF6100A+ Masina SLIM de Spalat

Cuva foarte mare carcasa slim a masinii Arctic EF6100A+, nivelul redus de zgomot eficienta de spalare recomandă ca fiind una dintre cele mai bune achiziții din gama low si middle range.


Pret ro ieftine

Arctic EF6100A+ Este o mașină de spălat rufe,  cu dimensiuni reduse (slim), cu o capacitate de 6 kg de rufe, Ce poate atinge pana la 1.000 de rotații pe minut (RPM) păstrând în același timp  un consum redus ce o încadrează clasa A+.

 

Arctic EF6100A+

Arctic EF6100A+

Pret

Pret Masina

Cuva foarte mare carcasa slim a masinii Arctic EF6100A+, nivelul redus de zgomot eficienta de spalare recomandă ca fiind una dintre cele mai bune achiziții din gama low si middle range.

back to menu ↑

Impresii

 

Designul clasic al acestei mașini de spălat rufe, de culoare alb metalic o face sa se incadreze perfect in orice baie sau bucătărie. Arctic EF6100A+ are o încărcare frontală,  un afișaj LED , O viteza de centrifugare de 1.000 de rotații pe minut,  6 kilograme capacitatea de încărcare si clasa de eficiență energetică A+.

Aceasta masina de spalat reprezintă  mixul ideal  între tehnologie, inovație si preț. Eficiența acestei mașini de spălat nu este doar la consumul de electricitate și apă ci și la  consumul de detergenți. Tehnologia Flow Control System cu care este dotată Arctic EF6100A+ Te ajuta sa economisesti pana la 5,5 kg de detergent pe an printr-un sistem special de sigilare a scurgerii din interiorul cuvei  a detergentului pana in momentul clătirii.

Pret ro ieftine

Aceasta masina de spalat este foarte silențioasă datorită design-ului S-Shape al pereților laterali ce reduc vibrațiile din timpul spalarii si datorită sistemului electronic de control al balansului ce diminuează vibrațiile și zgomotul din momentul stoarcerii rufelor.

Programele Arctic EF6100A+  sunt ușor de folosit și special concepute pentru nevoile tale. Programul pentru bumbac este un program de spălare mai intensă a rufelor însă fără a deteriora țesătura. Programul bumbac eco este similar cu cel de mai sus usa accentul cade pe consumul redus de energie și apă.  Programul pentru rufe sintetice  se adresează hainelor ce au nevoie de o spălare mai atentă. Exemplu  ar fi aici rufele din material sintetic sau din sintetic amestecat cu bumbac. Programul pentru rufe delicate spală hainele 30 de grade Celsius având mare grijă în protejarea culorilor și texturii țesăturilor delicate.  Hainele tale vor fi mai rezistente in timp dar în același timp vor fi bine igienizate prin această spălare delicată. Programul rapid 30 este foarte bun pentru hainele din bumbac putin murdare.  Programul pentru lână este special conceput pentru  a spăla rufele din lână în siguranță. De înțeles ca Arctic EF6100A+ are și un program de spalare manuala care se adresează rufelor delicate ce in mod normal nu pot fi spălate la o masina de spalat automata.

Fiind una dintre cele mai vândute mașini de spălat de pe piata din Romania, aceasta Arctic EF6100A+ este recomandata de majoritatea celor care au cumparat-o. Raportul calitate pret este poate cel mai bun de pe piață  si ofera tot ceea ce ai nevoie in materie de spălat rufele. Această mașină de spălat și cele de peste 2000 lei  este doar în mici funcții ce pot fi trecute cu vederea  când pui in balanta diferența de preț.

Cuva foarte mare  carcasa slim a masinii Arctic EF6100A+,  nivelul redus de zgomot eficienta de spalare recomandă ca fiind una dintre cele mai bune achiziții din gama low si middle range.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Masina

Cuva foarte mare carcasa slim a masinii Arctic EF6100A+, nivelul redus de zgomot eficienta de spalare recomandă ca fiind una dintre cele mai bune achiziții din gama low si middle range.

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Incarcare frontala
Tip incarcare Frontala
Tip afisaj LED
Viteza de centrifugare (rpm) 1000
Capacitate de incarcare (kg) 6
Clasa de eficienta energetica A+

PROGRAME

Program rapid (min) 30
Programe Clatire Stoarcere + Evacuare
Program bumbac Da
Program lana Da
Program sintetice Da
Program delicate Da
Program spalare manuala Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale Control electronic al balansului
Altele Design S-shape

DETALII TEHNICE

Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 76
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 60
Dimensiuni (IxLxA cm) 84 x 60 x 41.5
Deschidere hublou (grade) 155
Culoare Alb
Greutate (Kg) 55
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.

back to menu ↑

Review

10 Total Score
Masina de spalat rufe slim Arctic EF6100A+, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

Pret
10
Performanta
10
User Rating: 3.67 (3 votes)
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply