Arctic EF5800A+

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.


Pret ro ieftineMasina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+ se doreste a fi una dintre cele mai bune masini de spalat din categoria sa, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a avea la dispozitie un produs 100% romanesc, dar dotat cu o multitudine de functii inteligente, la nivelul electrocasnicelor de renume international. Clasa de eficienta energetica A+, o greutate de numai 55 de kilograme, consum redus de energie electrica (0,765 Kwh per spalare), 15 programe prestabilite de spalare, un sistem special de controlare a echilibrului si balansului in timpul functionarii si al centrifugarii sau un design aparte care reduce nivelul de zgomot din timpul funtionarii, acestea sunt doar cateva din functiile acestei masini de spalat.

Arctic EF5800A+

Arctic EF5800A+

 

Pret

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

back to menu ↑

Impresii

Fiind o masina de spalat de tip slim, Slim Arctic EF5800A+ are o capacitate de incarcare de 5 kilograme, care este una destul de mare avand in vedere dimensiunile sale de 84 x 60 x 41.5. Viteza de centrifugare este de 800 rotatii pe minut, cu un nivel al zgomotului de 76 decibeli la folosirea centrifugii si de numai 61 de decibeli atunci cand rulat un program de spalare normal. Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+ se remarca printr-o multitudine de avantaje dintre care se remarca cele 15 programe prestabilite de spalare, in care este inclus si un program special de spalare rapida de 30 de minute. Ca orice produs marca Artic si acest obiect electrocasnic este prevazut sa functioneze pentru o perioada indelungata de timp.

Pret ro ieftine

Pentru a functiona cat mai bine chiar si atunci cand este incarcata la maxim, masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+ este dotata cu un sistem de controlare automata a echilibrului si balansului in timpul spalarii. Consumul de resurse in timpul unui an este de 9900 litri de apa, in timp ce pentru a functiona Slim Arctic EF5800A+ are nevoie doar de 0,765 Kwh per ciclu de spalare. Fiind unul dintre brandurile nationale, produsele Artic se bucura de numeroase avantaje pe care le ofera utilizatorilor, ceea ce face ca orice masina de spalat din aceasta gama sa beneficieze de piese de schimb la preturi foarte avantajoase, in caz de revizie sau probleme de functionare.

back to menu ↑

Garantie

Conform legislatiei in vigoare, orice cuptor vine cu o garantie de minim 2 ani de la producator pe baza certificatului de garantie.

NOU! Acum puteti achizitionata garantie suplimentara. Pentru mai multe detalii, verifica produsul in magazin dand click pe butonul de verificare pret de mai jos.

Pret Masina

Masini de Spalat Ieftine iti indica cel mai bun pret pentru aceast produs.

 

back to menu ↑

Specificatii

CARACTERISTICI GENERALE

Tip produs Incarcare frontala
Tip incarcare Frontala
Viteza de centrifugare (rpm) 800
Capacitate de incarcare (kg) 5
Clasa de eficienta energetica A+
Consum in program standard (kwh) 0.765

PROGRAME

Program rapid (min) 30
Numar programe 15
Programe Clatire Stoarcere + Evacuare
Program bumbac Da
Program lana Da
Program sintetice Da
Program delicate Da
Program spalare manuala Da

FUNCTII SI SIGURANTA

Functii speciale Sistem electronic de control al balansului

DETALII TEHNICE

Consum mediu anual de apa (l) 9900
Nivel de zgomot la centrifugare dB(A) 76
Nivel de zgomot la spalare dB(A) 61
Dimensiuni (IxLxA cm): 84 x 60 x 41.5
Deschidere hublou (grade) 155
Material cuva Polipropilena
Material tambur Otel inoxidabil
Culoare Alb
Greutate (Kg) 55
back to menu ↑

Manual de utilizare

Vezi aici instructiuni de folosire sau manual de utilizare in limba romana pentru acest cuptor.

back to menu ↑

Review

9.8 Total Score
Masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+, 5 kg, 800 RPM, Clasa A+, Alb

Ca orice produs de calitate, masina de spalat rufe Slim Arctic EF5800A+ este una dintre cele mai fiabile si prietenoase obiecte electrocasnice pe care le putem avea in gospodarie!

Pret
10
Performanta
9.5
User Rating: 4.18 (6 votes)
Am fi fericiti sa auzim parerea ta

Leave a reply